Sommarnotariat

Vi söker efter drivna juriststudenter som känner lite extra för affärsjuridik.

Allt du behöver veta om vårt sommarnotariat

Våra nyutexaminerade jurister

Många av de som börjat på Baker McKenzie direkt efter juristexamen har haft en tidigare koppling till oss!

Nyutexaminerade anställda under det senaste året

Tidigare sommarnotarier

Våra associates som tidigare varit sommarnotarier på Baker McKenzie delar med dig av sina upplevelser av sommarnotariatet.

  • Jag valde att vara sommarnotarie på Baker McKenzie för att jag tidigare arbetat på Baker som assistent och trivts superbra och därför gärna ville komma tillbaka för att prova på arbetet även som jurist. Sommarnotariatet gav mig en större förståelse för arbetet med juridik på ett mer kommersiellt plan, och såklart att det var just tvistegruppen jag ville arbeta i efter examen!

    Natasha Blomqvist

    Associate, Dispute Resolution

  • Sommarnotariatet var en perfekt inkörsport i byrålivet för min del och med tanke på den variation i arbetsuppgifter som jag fick ta mig an under mina sex veckor som sommarnotarie lärde jag mig mycket nytt. Jag fick prova på allt i från att skriva rättsutredningar till att göra power points till undervisningstillfällen. Mina nyfunna kunskaper kunde jag sedan ta med mig tillbaka till Uppsala och de fortsatta studierna. Tiden som sommarnotarie gav mig också ny inspiration till yrket som sådant, vilken jag kunde använda som motivation till att slutföra mina sista terminer på juristprogrammet.

    Elsa Sefastsson

    Associate, Corporate Law

Jobbar du redan på Baker McKenzie?

Hjälp till i rekryteringen och hitta din framtida kollega.

@bakermckenzie.com